Loading...

Er du en prosjektelsker?

Kan vi låne deg av og til? Connect har et fast kjerneteam og ønsker i tillegg å knytte til oss gode folk som har lyst å ta på seg små og større oppdrag. Send inn skjema nederst på siden hvis du føler deg truffet!

Hvem er vi?

Connect finnes for å koble gode gründere med folk som har ønsket kompetanse eller kapital. Vi er non-profit og har Vestlandet som nedslagsfelt. Connect er delvis finansiert gjennom offentlige tilskudd, private samarbeidspartnere og medlemsinntekter. Tjeneste vi tilbyr er et supplement til Innovasjon Norge, inkubatorer og næringshager. Når vi ser et hull i støtteapparatet for gründere, søker vi om prosjekter for å utvikle nye løsninger. Vi har for eksempel nylig fått støtte fra Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune til å jobbe for etablering av et tidligfasefond i vår region.

Hvem ser vi etter?

Vi søker ressurspersoner som elsker å jobbe prosjektbasert på små eller større prosjekter. Du har andre oppdrag i tillegg til at du tar på deg oppdrag for oss. Du liker fleksibilitet og har mulighet til å ta på deg oppdrag på kort varsel. Du har gjerne et stort nettverk og kan forretningsutvikling. Noen av oppdragene vil kreve fysisk tilstedeværelse i Bergen enkelte dager. 

Hvordan fungerer det å være en del av vårt pool av prosjektelskere?

Vi vil legge ut oppdrag ved behov. Oppdragene vil variere i størrelse og omfang. Vi legger ut oppdragene med en tidsfrist på en enkel plattform som våre prosjektelskere får tilgang til. Du melder din interesse for de oppdragene du ønsker å ta på deg, og vi fordeler oppdrag fortløpende. Det vil være forhåndsbestemte honorar på de fleste oppdrag, i noen tilfeller vil det være en timesats. 

Hvorfor skal du bli en av våre prosjektelskere?

  • Du blir kjent med andre spennende mennesker = nettverk
  • Du får bidra med din kompetanse til beste for gründere på Vestlandet = meningsfylt
  • Du lærer om gründermiljøet, tidligfaseinvesteringer og fra andre ressurspersoner i vårt nettverk = ny kunnskap
  • Du bestemmer selv hvilke oppdrag du ønsker å ta på deg, du kan i stor grad jobbe når du vil og hvor du vil, så lenge du leverer innen fristen = fleksibilitet

Ble du gira nå? Hvis du tror at dette kan være noe for deg, fyll ut skjema under. Vi tar kontakt med kandidater fortløpende.

Jeg er en prosjektelsker

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere