Loading...

Presentere deg for vårt investornettverk?

Kapital er nødvendig for å lykkes som gründer. Ønsker du å nå ut til vårt investornettverk og knytte relasjoner med kompetent kapital som kan løfte selskapet ditt til nye høyder?  Vi vurderer kontinuerlig selskaper og de mest lovende får presentere seg for vårt investornettverk bestående av over 100 medlemmer.

Kan du svare ja på disse?

  • Kommer selskapet ditt med en innovativ løsning eller noe helt nytt i markedet?
  • Vet du at det finnes kunder som er villige til å betale for løsningen din?
  • Er konseptet skalerbart med globalt potensiale?
  • Har du et "dream-team" som fører skuten?
  • Er selskapet registrert på vestlandet?

Ja? Da vil vi veldig gjerne snakke med deg. Ta kontakt på skjemaet nederst på denne siden.

Kapital + kompetanse = kompetent kapital

Engleinvestorer investerer egen formue i gründerselskaper i oppstartsfasen. Vårt englenettverk, Connect Business Angel Network Vestland, har over 100 investorer som sammen representerer en betydelig bank av kapital, kompetanse og erfaring. Connects investorer tar ofte en styreplass i selskapene de investerer i og bidrar gjerne med kompetanse og nettverk for at selskapene skal oppnå suksess. Derfor kaller vi det kompetent kapital.

Hva er din exit-strategi?

Connect BAN går vanligvis inn i selskaper med en verdivurdering på inntil 20 millioner kroner og med et kapitalbehov på 1-5 millioner. Dette er investorer som bidrar med privat risikokapital i tidligfase. Investorene vil typisk se på teamets gjennomføringsevne, markedspotensialet, prising av selskapet og exit-strategien. Tidsperspektivet til en engleinvestor vil variere, men mulighetene for en god exit må være til stede. En investering fra Connect BAN utløser ofte kapital fra Innovasjon Norge, banker og andre aktører.

Samfunnsbyggere

Våre engleinvestorer er samfunnsbyggere. De ønsker å bidra i utviklingen av Vestlandet og morgendagens næringsliv, samtidig som de vil tjene penger. Store deler av gevinsten ved en exit vil ofte gå tilbake i økosystemet og reinvesteres i nye, lovende gründere.

Vil du pitche selskapet ditt for våre investorer?

Søk om å få møte Connect Business Angel Network her

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Kommende arrangement

Suksesshistorier

Vis alle historier →

Våre samarbeidspartnere