Loading...

DNB er partner til Connect Vest

Connect Vest er avhengig av gode støttespillere. Vi er glade over å ha DNB med på laget.

– I DNB tror vi på samarbeid. Partnerskap er nøkkelen til å være i forkant med å levere det kundene forventer av oss, både i dag og i morgen. For vår gründer- og vekstsatsing er investorene en viktig brikke. Vi vet at to av de viktigste suksesskriteriene for at et selskap skal lykkes, handler om kompetanse og kapital, sier Maria H. Bøthun, vekstekspert DNB Vestlandet.

Connect BAN består av en rekke kompetente investorer, som kan bidra med nettopp dette sammen med oss. Vi vet også at når bank, virkemiddelapparatet og investorer jobber tett sammen, kan vi hjelpe selskapene mye lenger. Derfor ønsker vi et tett og godt samarbeid med Connect Vest. Sylvelin Gunnarson, seksjonsleder DNB Bergen Bedrift

Gøril Selvik, daglig leder i Connect Vest, presiserer at DNB er en viktig samarbeidspartner.

– Vi er avhengige av gode støttespillere som bidrar på mange vis, også faglig. DNB har en uttalt gründer- og vekstsatsing som passer godt med det Connect vil, nemlig å bidra til raskere vekst og utvikling for de beste gründerne. Gjennom en medlemsundersøkelse vi gjennomførte i begynnelsen av 2022, ser vi at faglig utvikling og kompetanseutvikling er noe av det som gir verdi for medlemmene. DNB har som finanshus et meget stort nettverk av kompetente medarbeidere som vi samarbeider med, sier Selvik.

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere