Meny

Connect Springbrett ga synlighet til Healthy EATS

– Uten Connect Springbrett hadde vi ikke fått den synligheten som vi har i dag, sier Vilde Regine Tellnes i foodtech-selskapet Healthy EATS.

Healthy EATS er et nyoppstartet foodtech selskap, som fokuserer på sunn og bærekraftig fastfood ved hjelp av ny teknologi. Gjennom Food Walls blir det enklere å kjøpe med seg sunnere mat i en travel hverdag.

Hvilken verdi er det selskapet har fått ved å delta i Connect Springbrett?

-Så fort vi ble annonsert i Connect Springbrett-programmet fikk vi mange henvendelser og en større synlighet, sier CEO og Co-Founder av Healthy EATS, Vilde Regine Tellnes.

Hun forteller at selskapet fikk mange konkrete og strategiske innspill på vekst- og markedsføringsstrategi, samt viktige råd om veien videre. Panelet ga også tilbakemeldinger på klima, regnskap og hvordan bygge en lojal merkevare. Mange av paneldeltakerne vil være nyttige sparringspartnere som selskapet kan samarbeide med i fremtiden.

Det er lettere for meg å ta kontakt med disse ressurspersonene nå, og større mulighet for at de blir advisors fordi de allerede har en kjennskap til Healthy EATS. 

Gjennom Connect Springbrett fikk selskapet også økt eksponering opp mot et stort investormiljø. 

-Vi fikk inn kompetent kapital etterpå. Uten Connect Springbrett hadde vi ikke fått den synligheten som vi har i dag. 

Har du noen anbefalinger til fremtidige gründerselskaper som skal delta på Springbrett?

Min anbefaling er at du bør være konkret på hvilke innspill du ønsker. Panelet består av en håndfull dyktige personer fra næringslivet med mye kompetanse, så her gjelder det å bruke tiden riktig slik at du henter inn den informasjonen du har nytte av. Mitt tips til gründere der ute er å tørre å spørre, og by på deg selv! 

 

 

Connect Springbrett for Healthy Eats ble delfinansiert av Vestland fylkeskommune.

Connect Springbrett® er 2,5 timer med skreddersydd rådgivning på en svært rask og effektiv måte. I springbrett møter gründer et panel av 6-8 ressurspersoner fra næringslivet. Connect Vest rekrutterer eksperter med kompetanse, erfaring og nettverk som bidrar til gode innspill og analyser rundt strategiske utfordringer i selskapet. Fyll ut skjemaet under dersom ditt selskap er interessert i å gjennomføre Connect Springbrett. I 2021 blir våre gründerspringbrett delfinansiert av Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge og Sparebanken Vest. Lese mer? Se her!