Meny

Er du interessert i innovasjon og entreprenørskap? 

Connect Vest og Connect Business Angel Network (BAN) søker etter engasjerte studenter til 1-3 deltidsstillinger. Vi ønsker å styrke laget med noen som kan være med å bidra til at gründerbedrifter skal vokse.

Connect Vest og Connect BAN har Vestlandets største tidligfasemiljø med 85 investorer, 200 medlemmer og en årlig dealflow på 150 innovative bedrifter. Vi er nasjonal mentorkobler for Innovasjon Norge, arrangerer Springbrett, vekstprogrammer, investorforum og frokostmøter

Vi vil fornye oss

Nå trenger vi økt kapasitet, men også hjelp til å fornye oss Connect Vest og Connect BAN søker derfor etter 1-3 studenter, med minimum bachelorgradsom har lyst til å lære oss, våre samarbeidspartnere og ikke minst gründerbedrifter bedre å kjenne. Vi leter etter dyktige studenter som vil ha en spennende ekstrajobb på timebasis. 

Stort spenn i arbeidsoppgaver

Du vil jobbe tett med våre seniormedarbeidere, avlaste i deres arbeidsdag og bidra i gjennomføring av eventer og prosjekter. Hos oss får du være med på alt som skjer! Arbeidsoppgavene spenner vidt fra digital markedsføring og å være med på møter med gründerbedrifter som søker kapital til å rigge og rydde møterom og vaske kundelister. Du må like dette spennet.

Søk med kort video

Vi ønsker å ansette flere enn en person, slik at våre studenter kan få et miljø sammen.  

Interesserte studenter er velkommen på infomøte torsdag 24. september kl 14.00-15.30. Her vil du få et konkret inntrykk av arbeidshverdagen vår. Vi tar imot deg i kantinen i Media City Bergen. Påmelding til møtet innen 23. september kl 16.00 til silje@connectvest.no  

Søknad sendes som en kort video  messenger til Connect Vest. Søknadsfrist 28. september.