Meny

Connect BAN avgjørende da Healthy EATS lukket emisjonen

Vilde Regine Tellnes og teamet hennes i Healthy EATS hentet nylig 8 millioner kroner. Connect BANs nye tjeneste spilte en svært sentral rolle i å lukke emisjonen.

Avgjørende for å fylle opp emisjonen, var et POP-UP-investortreff arrangert av Connect. Connect POP-UP er en ny tjeneste som kobler startups med investorer som er spesifikt interesserte i selskapet. Tellnes, som er CEO og co-founder i Healthy EATS, er full av lovord om den nye tjenesten:

-Denne typen treff var midt i blinken for oss. Vi fikk satt opp et treff der vi kom i kontakt med investorer vi visste var interesserte. Det var en kjempefordel å få en slik rakettavslutning på emisjonen, og få lukket den sammen med Connect BAN.

Hentet mer enn «bare» kapital

Tellnes er også fornøyd med hvordan Connect BAN la til rette for prosessen og forteller at hun selv lærte mye:

-Det handler ikke bare om å samle kapital, men også om å samle folk som har relevant kunnskap. Det å bli koblet opp med mennesker som har startet ting selv og vet hvordan det funker, hjelper med en helt annen type forståelse.

I løpet av et timelangt POP-UP-treff kom selskapet i kontakt med seks nye investorer, og fikk på rekordtid fylt opp den siste millionen som manglet.

Dette passer for alle som ønsker å hente kapital på en effektiv måte! Tid er den ressursen vi ikke kan kjøpe mer av, og denne tjenesten forenkler hele prosessen. Alt avhenger av å bli koblet opp med de riktige folkene. Det er supereffektivt både for gründerne og investorene

Vilde Regine Tellnes, CEO og co-founder i Healthy EATS

En stor igangsetter

Tellnes omtaler prosessen som en svært positiv opplevelse, og er spesielt imponert over hvor raskt og effektivt alt var på plass.

-Det tok kun en liten uke fra vi tok kontakt med Ove (Gjelsvik, Connect BAN-manager) til han hadde organisert alt og vi satt rundt bordet med de interesserte investorene. Vi vet at Connect BAN er en stor igangsetter, og det er POP-UP-tjenesten et nytt eksempel på, sier hun.

 

Vi i Connect BAN ønsker at gründere skal kontakte oss slik at vi kan se hva vi kan hjelpe selskapet med, og om de er innenfor en kategori der vi har interesserte investorer. På denne måten kan vi legge til rette for en prat om hvilket tilbud som er aktuelt for de forskjellige.

Ove Gjelsvik, Connect BAN-manager

Satser internasjonalt

I dag kan du kjøpe sunn fast food fra Healthy EATS på 15 forskjellige plasser i Oslo og Bergen. Nå skal de utvide til 60 lokasjoner nasjonalt og neste år blir salatveggene å se utenfor Norges grenser. Sverige og Stockholm er neste stopp.

-De store planene våre la grunnlaget for den nye emisjonen. Vi satser på en eksplosiv vekst for å ta markedsandeler i Norge. Vi vil ha eierskap til sunn fast food, og vi vil at alle skal tenke på Healthy EATS når de vil ha sunn mat på farta, sier Vilde Regine Tellnes.