Meny

Connect Investorforum: Hvordan skape vekstvinnere i krisetider?

Høstens Connect Investorforum nærmer seg med stormskritt. Her vil blant annet Really fortelle om selskapets suksesshistorie og vekst den siste tiden.

Det overordnede temaet for høstens spennende Connect Investorforum er «Skalering i turbulente tider: Grønn omstilling, krig i Europa, renteøkning og strømkrise. Hvordan er det mulig å skape vekstvinnere nå?» 27. oktober får du høre en rekke interessante innlegg rundt dette temaet.

Til tross for turbulente tider har Really, som er et av selskapene Connect Business Angel Network (Connect BAN) har investert i, virkelig skalert det siste året. Selskapet har økt fra null til 24 ansatte (17 årsverk) på to år, og co-founder Dagfinn Edvardsen gleder seg til at folket skal få høre om Reallys vekst på investorforum i oktober.

Det er viktig å tørre å gutse selv om markedet er usikkert. Alt handler om å ha tro på egen idé og eget konsept. Samtidig har vi vært veldig heldige med å ha fått inn ekstremt mange flinke folk, og bygd opp et bra kjerneteam, forteller Edvardsen.

Team Really

Dette er Really:

  • Really AS endrer måten du kjøper og selger eiendomstjenester på. Eksempelvis kan en kunde som drifter et kontorbygg få tilbud på renholdstjenester. Basert på blant annet kvadratmeter som skal vaskes, antall toaletter og kjøkken får kunde tilbud fra ulike leverandører og kan signere umiddelbart. Dermed sparer kunden tid på befaring med flere leverandører.
  • Kundene er alle som trenger servicetjenester til sin eiendom, det kan være alt fra borettslag, butikk, barnehage og hotell til et kontorbygg.
  • Servicetjenestene som tilbys er renhold, byggdrift, service på elektro, ventilasjon, sprinkler og heis.

Connect Investorforum arrangeres i samarbeid med SpareBank1 SR-bank og Argentum. Ikke glem å melde deg på! 👉 Klikk her!