Meny
Connect

Mentor

Førstehjelp til bedrifter rammet av koronakrisen

En mentor med riktig kompetanse og erfaring kan være en nyttig og inspirerende sparringspartner som tvinger deg til å løfte blikket.

Mentorordningen til Innovasjon Norge tilbyr en erfaren diskusjonspartner som forplikter deg til å heve blikket, se utfordringer og muligheter som du som leder bør ta grep om. Du vil møtes med øyne som ser bedriften utenfra, kritiske spørsmål, råd og forventinger om framdrift underveis.

Mentor i forbindelse med koronakrisen

Innovasjon Norge har i forbindelse med koronakrisen utvidet mentortjenesten slik at innovative bedrifter nå får en mentor som gir akutt hjelp i 10 timer.
Søk Covid19-mentor her!

Strategisk mentor

Mentortjenesten til Innovasjon Norge er et tilbud til daglig leder i innovative bedrifter. Samarbeidet består av 30 timer én-til-én samtaler der man diskuterer og får veiledning rundt utvalgte strategiske utfordringer.
Søk her!

 

 

"Mentorordningen er gull verdt, det er uvurderlig for strategi og planlegging. ”

-Anne Rosvold, daglig leder Exin.no/Bergen Base Camp

Skreddersydd kompetanse

En strategisk mentor har kompetanse og erfaring som er skreddersydd de behovene bedriften har. Mentor blir plukket fra vårt store nettverk i næringslivet, men vi leiter også utenfor nettverket for å finne akkurat den kompetansen selskapet trenger. Connect Vest har de siste årene gjort flere hundre mentorkoblinger for Innovasjon Norge. En Menon-rapport utarbeidet for Innovasjon Norge høsten 2018, viser at mentorsamarbeid har positiv innvirkning på økonomisk vekst og øker sannsynligheten for overlevelse.

 

Nasjonal mentorkobler

Connect Vest er fra mars 2020 nasjonal kobler for Innovasjon Norge sin mentortjeneste. Innovasjon Norge behandler alle søknader, mens Connect Vest er ansvarlig for å finne mentorene. Vi har knyttet til oss dyktige samarbeidspartnere i andre deler av landet for å løse oppdraget, og er stolte over å ha Connect Sørlandet, Connect Midt, IKT-Norge, Kunnskapsparken i Bodø og Fyrin i Troms og Finnmark med på laget.