Loading...

Vestland trenger mer risikokapital for å lykkes!

- Bli en viktig samfunnbygger på Vestlandet du også....

For å bygge samfunn, nytt vestland med nye arbeidsplasser og lykkes med det grønne skiftet, så trenger vi å mobilisere flere samfunnsbyggere.

Det som motiverer meg i mitt daglige arbeid er å bidra til å være en samfunnsbygger og motivere flere til å bli det. Livet handler om familie, venner og ikke minst finne en mening og tilhørighet. Det å føle seg nyttig og kunne bidra til fellesskapet er heldigvis en viktig del for mange. De som bidrar på ulike måter til fellesskapet er alle samfunnsbyggere.

I min daglige jobb har jeg gleden av å bidra til at mer risikokapital finner sine prosjekter, idèer og finansierer nye spennende oppstartsselskaper.

Jeg hjelper gründere som trenger kapital og jeg har gleden av representere et tidligfase investornettverk som nettopp ønsker å investere i gründere og entreprenører med ambisjoner og gode idèer. Både gründerne og disse investorene er samfunnsbyggere i ulike roller.

Vestland trenger flere samfunnsbyggere!

I Connect BAN investornettverk er det nå rundt 100 personer som er medlemmer. Ikke alle er like aktive, men de har bidratt og bidrar med ulik kompetanse, erfaring og kapital til å finansiere skaperkraften på vestlandet.

Vi trenger flere samfunnsbyggere som har litt kapital til å investere i morgendagens arbeidsplasser. Investering i tidligfase selskaper er både gøy, lærerikt, givende men også forbundet med høy risiko. Hvis du har lyst å høre mer om hvordan du kan bidra å være en bedre samfunnsbygger og bli en del av innovasjons- og skaperkraften i Vestland, så hører jeg gjerne fra deg.

Om du er potensiell investor og medlem i Connect BAN, finner du mer informasjon her - Connect BAN | Connect Vest

Er du en potensiell gründer og har en ide som trenger kapital, bør du kanskje melde deg i konkurransen «Vestlandets beste idè 2023» og risikere og vinne 500.000 til å utvikle den. Mer info finner du her - Vestlandets beste idé 2023 | VIS (visinnovasjon.no)

God sommer 😊

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere