Meny

Voisey kjøpt av Snapchat

Tidligere i vinter ble den norske musikk-appen Voisey kjøpt av sosiale medier-giganten Snapchat. Dermed ble Voisey den andre exiten til Connect BAN Vestland.

Voisey er en app som gjør det mulig for musikkartister å samarbeide. Er du en musikkprodusent på hobbybasis som har laget en god beat og trenger en vokalist, finner du det på Voisey. Dette gjør at en 16 åring i Bergen plutselig har mulighet til å samarbeide med en musikkprodusent fra USA. Rett fra ungdomsrommet hjemme.

Trodde på teamet

Fem investorer fra Connect BAN investerte i Voisey. En av disse var Hans Petter Torsvik.

-Jeg trodde på Voisey på grunn av det svært kompetente og komplementære teamet, samt det unike nettverket de hadde tilgang til innen den internasjonale musikkbransjen, forteller Torsvik.

Dag Skansen gikk også inn som investor, uten å ha særlig  kompetanse om musikkapper.

-Jeg kjøpte aksjer fordi jeg stolte på vurderingene til investorkollegaer som kan mye mer enn meg om denne bransjen, sier Dag Skansen

Exit = nye investeringer

Både Skansen og Torsvik forteller at de kommer til å resirkulere det meste av kapitalen fra Voisey-exiten inn i nye gründerbedrifter. En exit gir investorer gode muligheter til å investere i nye startups eller gi påfyll til selskaper som trenger det. Investorene i Connect BAN er alltid på jakt etter nye gode selskaper å investere i.

-Det er avgjørende for oss som er tidligfaseinvestorer å få exit’er slik at vi kan opprettholde engasjementet i nye selskaper, sier Hans Petter Torsvik.

Gründerne har fått munnkurv og kan derfor ikke uttale seg.

Bildet øverst i saken er en faksimile fra Finansavisen fra 24. november 2020.