Loading...

VENTELISTE! Kvinnedagen: Veien til ledelse

Rollemodeller som Therese Egeland fra NHH, Michelle Williams fra Clara Venture Labs, Siv Remøy-Vangen fra Norwegian Electric Systems og Anette Dahlstrøm Ståløy fra Dirtybit inntar scenen. Start Kvinnedagen med oss og få en skikkelig energiboost av en nettverksfrokost.

Arrangør: VIS, NHO, Connect

Eventet er dessverre fullbooket - sett deg på venteliste!

Veien til ledelse

Hvordan bli en leder? Møt tre kvinnelige rollemodeller. Hør deres historie, lær av deres erfaringer og bli inspirert til å finne din egen vei til en lederposisjon.

 Therese Egeland: Lidenskap og Lederskap - Min reise som professor

Therese Egeland
Therese Egeland, professor ved NHH

Therese Egeland er professor ved NHH. Therese belyser hvordan veien til å bli professor har bydd på lidenskap for fag og mennesker, og ledelsesmuligheter i stort og smått.

Michelle Williams: Sjøforsvaret i bagasjen - Ledelse som livsstil

Michelle Williams
Michelle Williams, CEO i Clara Venture Labs

Michelle Williams er CEO i Clara Venture Labs. Michelle snakker om hvordan ledelse har blitt en livsstil for henne.

Siv Remøy-Vangen: Et nei er bare en ny mulighet til å få et ja

Siv Remøy-Vangen
Siv Remøy-Vangen, Managing Director, Norwegian Electric Systems


Siv Remøy-Vangen er Managing Director i Norwegian Electric Systems. Siv snakker blant annet om hvordan du kan snu et nei til din fordel.

Paneldiskusjon: Hvordan kan vi fremme kvinner i alle ledd av ledelse?

Therese Egeland leder debatten.

Gründerne: Kvinner som skaper nye arbeidsplasser

Møt kvinner som bygger nye arbeidsplasser og brenner for å skape vekst.

Anette Dahlstrøm Ståløy: Level up

Anette Dahlstrøm Ståløy
Anette Dahlstrøm Ståløy i Dirtybit

Anette Dahlstrøm Ståløy er Chief Marketing Officer i spillteknologiselskapet Dirtybit & co-founder av Women in Games Norway. Anette deler sine erfaringer om veien til ledelse, og hvordan muligheter som dukket opp underveis spilte en sentral rolle i hennes utvikling, til tross for at hun ikke hadde planlagt en lederkarriere.

Kvinner og styrearbeid

Vi fortsetter arbeidet vårt med å bidra til flere kvinner i styreposisjoner. Det blir spennende arrangementer utover året. 8. mars får du høre Monica Salthella:

Monica Salthella: Pay it forward

Monica Salthella
Monica Salthella i Formue

Monica Salthella, daglig leder i Formue Norge, kommer med en overraskelse - som kan gjøre din veg til styreposisjon kortere. Følg med!

Mingling og matchmaking

Vi legger til rette for at du får mulighet til å bygge nettverk og kanskje til og med starte på din egen ledelsesreise.

Initiativtakere

Initiativtakere til kvinnearrangementer
Helene Frihammer (NHO Vestland), Gøril Selvik (Connect) og Hilde Indresøvde (VIS) er initiativtakerne bak årets 8. mars-frokost.

Denne trioen har det siste året tatt initiativ til flere arrangementer spesielt rettet mot kvinner. Gjennom mange år der Connect Vest har organisert en rekke events om ulike temaer for å skape vekst i næringslivet, har vi sett at kvinner i mindre grad enn menn melder seg på når det er «hard-core» temaer som internasjonal vekst, gründervirksomhet og ikke minst det å investere i tidligfase-selskaper.

Det mangler kvinnelige rollemodeller i styrer, toppledelse, som serie-gründere og investorer. Sammen med VIS og NHO ønsker vi å gjøre noe mer enn å inspirere. Vi ønsker å skape konkret handling. Derfor finner vi nå styrementorer til ambisiøse damer som vil inn i styrerommet og vi vil gjøre det samme for kvinner som vil ha større lederansvar, sier Gøril Selvik, daglig leder i Connect Vest

Ved å vise frem kvinnelige rollemodeller både i lederroller, som styrerepresentanter, gründere og investorer, ønsker Helene Frihammer i NHO Vestland, Hilde Indresøvde i VIS og Gøril Selvik i Connect Vest å motivere flere kvinner til å ta på seg ledertrøyen. Arrangementene er selvsagt åpne for både kvinner og menn.

Eventet er dessverre fullbooket - sett deg på venteliste!

Venteliste

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere