Loading...

Investor og gründer: Pitcheøkt under Bioparkkonferansen

Bioparkkonferansen på Voss er en nasjonal konferanse for sirkulær omstilling i bionæringene. I forlengelse av konferansen fasiliterer Connect en pitcheøkt med spennende gründerselskaper. Vi har 10 gratisbilletter til Bioparkkonferansen forbeholdt medlemmer i Connect Business Angel Network. Påmelding via skjema nederst på siden.

Arrangør: Connect, Hardanger og Voss Næringshage

Vi har 10 gratisbilletter til Bioparkkonferansen forbeholdt medlemmer i Connect Business Angel Network. Påmelding via skjema nederst på siden.


Hvem skal ta kostnaden for en sirkulær bioøkonomi i Norge? Skal vi snu skuta mot et mer kortreist, sirkulært matsystem, er vi avhengige av innovative gründere, ambisiøse politikere, et effektivt virkemiddelapparat, risikovillige investorer og ikke minst endringsvilje fra de store selskapene.

Møteplass for hav og land

Hardanger og Voss Næringshage ønsker velkommen til Bioparkkonferansen 2024 - Norges viktigste møteplass for hav og land. Store aktører og små spirer i mat- og fôrindustrien møter avfallsbransjen, politikere, investorer og virkemiddelapparatet med felles mål om å spre kunnskap og skape engasjement om det grønne gullet - bioøkonomien.

Pitcheøkt i regi av Connect

Bli med på en spennende pitcheøkt på Voss torsdag 21. mars kl 17.30, fasilitert av Ove Gjelsvik i Connect Business Angel Network. Her får du presentert spennende investeringsmuligheter. Mer informasjon om selskapene kommer etter hvert.

Lær mer om bioindustriell symbiose

Bioparkkonferansen 2024 åpner klokken 9 samme dag. En gylden mulighet til å lære mer om nye, bærekraftige fôrråvarer til fisk og landdyr, om bioindustriell symbiose og om hvordan vi skal få til denne omstillingen som er helt nødvendig.

Gratis deltakelse på konferansen for Connect BAN

I samarbeid med Hardanger og Voss Næringshage tilbyr vi gratis deltakelse på konferansen til 10 medlemmer i Connect Business Angel Network forutsatt deltakelse på pitcheøkten kl 17.30. For å få gratisbillett, melder du deg på via skjema nederst på denne siden.

Under konferansen møter du blant andre:

  • Elise Sæle Dahle, Land møter hav
  • Trude Andersen, Invertapro
  • Jostein Iversen, Grieg Seafood
  • Kjell Rakkenes, Nortura
  • Hilde Støle Pettersen, Momentum
  • Kjersti Veum, Siva
  • Stian Jean Opedal Davies, fylkesvaraordførar i Vestland

LES MER OM BIOPARKKONFERANSEN OG MELD DEG PÅ HER

Bonus: Vossajazz åpner dørene dagen etter Bioparkkonferansen, så her ligger alt til rette for en innholdsrik langhelg på Voss!

Registrer påmelding

Investor og gründer: Pitcheøkt under Bioparkkonferansen

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere