Loading...

Connect Springbrett - selskaper fra distrikt

Tre spennende startups skal syreteste sine forretningskonsepter foran et panel av investorer og andre eksperter fra næringslivet. Vi søker ressurspersoner som ønsker å bidra. Ønsker du å utfordre tre gründere på de strategiske utfordringene de står i?

Arrangør: Connect Vest

Connect Springbrett® er en speed date mellom gründerselskaper og eksperter fra næringslivet. I springbrett møter gründer et panel av 6-8 ressurspersoner som vi har håndplukket med tanke på riktig kompetanse, erfaring og nettverk. Ekspertene skal grille og utfordre gründer og gi tilbakemeldinger på de strategiske utfordringene selskapet står i.

I dette digitale springbrettet vil 3 gründerselskaper pitche for panelet. På den måten vil de også få muligheten til å lære av utfordringer som andre gründere står i.

Vi søker 4-5 ressurspersoner til panelet. Meld din interesse i skjemaet under.

Kompetanse vi trenger:

  • kapitalinnhenting
  • vekststrategi
  • go-to-market-strategi
  • styrekompetanse
  • eksportstrategi

Hvem som får pitche 29. november blir avgjort i løpet av oktober. Selskaper som ønsker Connect Springbrett kan søke nå. Dette springbrettet er finansiert av Innovasjon Norge og er forbeholdt selskaper som har forretningsadresse i distrikt.

Søk om Connect Springbrett

Registrer påmelding

Connect Springbrett - selskaper fra distrikt

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere