Loading...

Investor: Januarlunsj med helsetech

Connect BAN og Farvatn inviterer til lunsj hos Eitri Helseinkubator. På årets første investorlunsj får du innsikt i fremtidens helsenæring i Vestland.

Arrangør: Connect Vest, Connect BAN, Farvatn Venture

Fremtidens helsenæring i Vestland

Med Norge i front innen helseinnovasjon og Vestlandet som hjertet i denne utviklingen, står vi overfor en verden av muligheter. Bli med på årets første investorlunsj. Rapporten “Kartleggings- og merkevarebygging av helsenæringen i Bergen” presenteres av Torleif Markussen ved Eitri Helseinkubator, Sverre Simen Hov i Bergen Næringsråd, Anders Bjerga og Hanna Braut i EY.

Torleif Markussen Lunde
Torleif Markussen Lunde, Eitri Helseinkubator
“Vi har tusen forskere som er tilknyttet UiB og Helse Bergen. Helse er den største næringen på Vestlandet. Her er det et uutnyttet potensial. Næringen er like profitabel som olje og gass. Målet er å få et helse-unicorn fra Bergen”
Torleif Markussen Lunde

Farvatn Venture

Farvatn er et familieeid investeringssselskap. De legger vekt på å gjøre investeringer som etterlater et positivt fotavtrykk, og fokuserer på helse, hav og fornybar energi. De ser spesielt etter eksepsjonelle idéer, team og kapitalpartnere. I sine direkte investeringer foretrekker Farvatn virksomheter i Norden og USA med velprøvde og bærekraftige forretningsmodeller, i bransjer med langsiktige vekstutsikter. Farvatn har som mål å støtte de mest lovende fremvoksende teknologiselskapene, og investerer tidlig i selskaper de tror har potensiale til å bli globale ledere på sine felt. Her kan du lese mer om Farvatn. Her kan du lese mer om Farvatn.

Arrangementet er åpent for våre investormedlemmer. Husk muligheten til å invitere med en gjest.

Eitri ligger ved Ulriken stasjon, vi oppfordrer til å ta Bybanen


Registrer påmelding

Investor: Januarlunsj med helsetech

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere