Meny

Connects SMB-akselerator 2020-2021

Har du en sterk ambisjon om lønnsom vekst i din bedrift? Og vilje til å forplikte deg til å jobbe aktivt mot hårete mål i 8 måneder? Søk om å bli tatt opp i vår SMB-akselerator.

Meld deg på
  • Sted: TBA
  • Tid: 20. nov 2020-1. juni 2021
  • Arrangør: Connect Vest og Bergen Kommune

Nå har du en unik mulighet til å få skreddersydd hjelp med å skape en god og bærekraftig vekststrategi. Vi samler eksperter fra næringslivet og bruker velprøvde verktøy for å skape gode resultater.

Bedriftsanalyse og mentorhjelp

Akseleratorprogrammet starter med en grundig analyse av din bedrift der vi også kartlegger ambisjonene for fremtiden. Sammen med en mentor jobber du deretter videre for å utvikle en god vekststrategi. Denne strategien testes på et ekspertpanel før du setter den ut i livet. For å få ekstra «drive» inn i gjennomføringsfasen kobler vi deg med en ny mentor som du kan sparre med.

Mål

Din bedrift og din prosess står i fokus i dette akseleratorprogrammet. Du og bedriften skal komme sterke ut av prosessen med ny innsikt, nye mål, en ny strategi, handlingsplan og et håndplukket nettverk som skal hjelpe deg mot lønnsom vekst. Det settes krav om at du forplikter deg til oppmøte og til å jobbe aktivt for å drive prosessen framover. Bedriftene som velges ut i programmet gir hverandre støtte og råd underveis og deler nyttig kompetanse og erfaring.

For å bli tatt opp i programmet må du forplikte deg og jobbe hardt for å oppnå resultater. Kun bedrifter med uttalte ambisjoner og vilje til lønnsom vekst er kvalifiserte til å delta.

Connects SMB-akselerator 2020/21

  • Målgruppe: Hovedfokus er på små- og mellomstore bedrifter i servicenæringen i Bergen sentrum, men også bedrifter fra andre bransjer er velkommen til å ta kontakt.
  • Tidsperiode: November 2020-Juni 2021
  • Egenandel: Kr 9.500 (akseleratorprogrammet har en verdi på kr 100.000 pr bedrift og er støttet av Bergen kommune).
  • Begrenset antall plasser

Sammen er vi samfunnsbyggere!