Meny

FULLT: Connect koronakrisehjelp: Hvordan utvikle fremtidens restaurant

En digital samling om hvordan man må tenke for å utvikle fremtidens restaurant. Samlingen gjennomføres på oppdrag fra Bergen kommune og i samarbeid med Matarena. Kostnadsfritt for SMB i koronakrise.

Meld deg på
  • Sted: Teams
  • Tid: 18. juni kl 09:00-11:00
  • Arrangør: Connect Vest og Matarena

 

 

På oppdrag fra Bergen kommune gir Connect Vest nå kostnadsfri krisehjelp til små og mellomstore bedrifter. De neste ukene gjennomfører vi en rekke digitale samlinger der bedrifter får konkrete råd fra eksperter hos våre samarbeidspartnere. Temaene for samlingene baserer seg på næringslivets egne tilbakemeldinger om hva som er de mest kritiske utfordringene nå.

Det blir lagt opp til å stille spørsmål underveis og til å dele erfaringer. Etter den digitale samlingen blir det mulighet til å få individuell hjelp til PR av Amanda Bahl fra Matarena.

For å kunne gi konkret og målrettet bistand har vi kun plass til 10 bedrifter på hver samling. Krav: Omsetning på minimum 8 millioner kroner. Fyll ut skjema nederst på siden. Tilbakemelding fra oss kommer raskt.

 

_________________________________________________________________________________

Digital samling for restauranter

 

 

→ Tor W. Andreassen, Professor of Innovation NHH:

«Innover deg ut av pandemien»

 

  

→ Frode Alræk, Søtt og Salt Middagshjelpen:

«hvordan vi laget et nytt produkt i løpet av en helg»

 

  

→ Amanda Bahl, Matarena:

«Hvordan dra fordel av trendene og endringene som skjer i kjølvannet av korona»

 

Dette blir en intim samling hvor 10 restauranter får plass pr samling. Alle får mulighet til å presentere seg og bli litt kjent å se hva kan vi lære av hverandre.

Takk til våre gode partnere som stiller med sin spisskompetanse.
Sammen er vi samfunnsbyggere!