Meny

Dynaspace hentet kapital etter Connect Springbrett

– Deltakelsen i Connect Springbrett var vippepunktet som gjorde at vi ble investert i, sier Mats F. Heigre i Dynaspace.

Dynaspace overvåker rekeoppdrett i Sørøst-Asia og Sør-Amerika. Ved å analysere satelittbilder kan selskapet gi oppdretterne informasjon om hvilke forbedringer som kan gjøres og hvordan de kan sikre en bærekraftig produksjon.

Hvilken verdi har deltagelsen i Connect Springbrett gitt Dynaspace?

-Å få være med på Connect Springbrett har hjulpet oss å konkretisere tjenesten vår, og bygge den opp slik at investorer skulle bli interessert. Vi fikk også jobbet frem en god investorpresentasjon. Veien videre ble lettere og selskapet vårt ble mer synlig, sier CTO og CO-Founder Mats F. Heigre.

Var det noen tilbakemeldinger som var ekstra nyttige? 

-Dynaspace har fått et bedre rammeverk gjennom Connect Springbrett. Når du starter ditt eget selskap merker du at det er mange muligheter. En nyttig tilbakemelding var blant annet at vi måtte holde et konkret fokus og tydeliggjøre klart hva selskapet vårt faktisk gjør. Vi ble mye mer bevisste på hva vi skal levere til kundene. Det var viktig for å bli mer attraktiv for investeringer.

Hva har skjedd etter Connect Springbrett? 

-Etter deltakelsen har vi fått en tydelig retning og gode tilbakemeldinger på hva som kan være en riktig strategi for oss å gå videre med. Noen av Connect BAN-investorene som deltok i springbrettet har vært de som valgte å investere i selskapet vårt, og som vi har kontakt med videre. Det er et godt tegn på at vi har fått inn de rette folkene. 

Har du noen anbefalinger til fremtidige gründerselskaper som skal delta på Springbrettet? 

-Gjør det! Connect Springbrett kan være vippepunktet som gjør at selskapet ditt blir investeringsklart.

 

Connect Springbrett for Dynaspace ble delfinansiert av Bergen kommune.

Connect Springbrett® er 2,5 timer med skreddersydd rådgivning på en svært rask og effektiv måte. I springbrett møter gründer et panel av 6-8 ressurspersoner fra næringslivet. Connect Vest rekrutterer eksperter med kompetanse, erfaring og nettverk som bidrar til gode innspill og analyser rundt strategiske utfordringer i selskapet. Fyll ut skjemaet under dersom ditt selskap er interessert i å gjennomføre Connect Springbrett. I 2021 blir våre gründerspringbrett delfinansiert av Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge og Sparebanken Vest. Lese mer? Se her!