Meny

DNB er ny partner til Connect Vest

Connect Vest er avhengig av gode støttespillere. Vi er glade over at vi nå har fått med oss DNB på laget.

– I DNB tror vi på samarbeid. Partnerskap er nøkkelen til å være i forkant med å levere det kundene forventer av oss, både i dag og i morgen. For vår gründer- og vekstsatsing er investorene en viktig brikke. Vi vet at to av de viktigste suksesskriteriene for at et selskap skal lykkes, handler om kompetanse og kapital, sier Maria H. Bøthun, vekstekspert DNB Vestlandet.

– Connect BAN består av en rekke kompetente investorer, som kan bidra med nettopp dette sammen med oss. Vi vet også at når bank, virkemiddelapparatet og investorer jobber tett sammen – kan vi hjelpe selskapene mye lenger. Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med Connect Vest, sier Sylvelin Gunnarson, seksjonsleder DNB Bergen Bedrift.

Maria H. Bøthun, vekstekspert DNB Vestlandet og Sylvelin Gunnarson, seksjonsleder DNB Bergen Bedrift

Gøril Selvik, daglig leder i Connect Vest, presiserer at DNB blir en viktig samarbeidspartner.

– Vi er avhengige av gode støttespillere som bidrar på mange vis, også faglig. DNB har en uttalt gründer- og vekstsatsing som passer godt med det Connect vil, nemlig å bidra til raskere vekst og utvikling for de beste gründerne. Gjennom vår nylig gjennomførte medlemsundersøkelse er faglig utvikling og kompetanseutvikling noe av det som gir verdi for medlemmene. DNB  har som finanshus et meget stort nettverk av kompetente medarbeidere som vi skal samarbeide med. Vi gleder oss til konkret samarbeid på caser, samt gode nettverksmøter med vekst-temaer, sier Selvik.