Loading...

Inviterte gjester: Connect Investorforum

Har vi verktøyene vi trenger for å skape vekstvinnere? Sammen med DNB inviterer vi til Connect Investorforum i ny drakt på ny scene. Velkommen til Solheimsviken.

Arrangør: Connect Vest, Connect BAN, Argentum, DNB

Hva finnes egentlig av tilgjengelig kapital for gründer- og vekstselskaper? Har vi et fullverdig økosystem for å bygge det nye næringslivet? Vi vet at det er hull. Bergensregionen mangler blant annet et tidligfasefond. 

I høst inviterer vi til et forum i ordets opprinnelig betydning. Forum kommer fra latin og betyr "åpen plass" eller "torg", det er et sted eller en forsamling der noe diskuteres. Det er vårt mål 26. oktober. For å skape de vekstvinnerne som Vestlandet og Norge sårt trenger, må vi diskutere hvilke virkemidler vi har og ikke minst hva vi mangler. 

Følg med - programmet blir klart i løpet av de neste ukene!


Hvordan tilrettelegger vi best mulig for morgendagens gründere i Vestland?

Erlend Hausken, gründer av Voisey. Voisey ble solgt til Snap i 2020. Hausken ble med videre som CEO i Voisey frem til juni i år. Hva mener han må til for å skape flere suksesser fra Vestland

Johannes Magnus, næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd.
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen. Hvilke rammebetingelser mener de vil styrke kapitaltilgang, innovasjon og entreprenørskap?

Innovasjon Norge med ca 1 milliard i året i lån og tilskudd til innovative prosjekter i nye og etablerte viksomheter, er en av de sentrale aktørene. De stiller med både gründersjef i Vestland, Rolf Sørland og kredittsjef Sigrid Alice Hovland.  

DNB stiller med Maria Hanedalen, som bruker mesteparten av tiden sin på å hjelpe bedrifter med skalering. Hanedalen gir oss det siste innen bankens virkemidler for vekst. 

Speakers Corner: Vi har laget vårt eget Speakers corner, og Jan Børge Sagmo, seriegründer og investor, griper mikrofonen for å snakke om exitstrategi. Hvorfor er det så viktig?
Har du noe på hjertet? Gi oss en lyd, så gir vi deg en mikrofon!

Velkommen til et interaktivt Connect Investorforum, som selvsagt avsluttes med servering og mingling.

Connect Investorforum er for inviterte gjester.

Registrer påmelding

Inviterte gjester: Connect Investorforum

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere