Meny

Really rekrutterte styrerepresentanter fra Connect Springbrett

Connect Springbrett ble rene kinderegget for Really. Med kapitalinnhenting, rekruttering av styrerepresentanter og sin første kunde, tok selskapet et tremilssteg i utviklingen.

Really er et selskap som jobber med å endre måten man kjøper, selger og følger opp eiendomstjenester. De sikrer at du får en mest mulig effektiv forvaltning av eiendommene dine, og oppnår full kontroll. Selskapet startet i september 2020, og har allerede lansert og fått på plass de første kundene. 

Vi har fått maks utbytte av å være med på Connect Springbrett. Deltakelsen førte oss til vår første og største kunde. Det bidro til en rekordrask første kapitalinnhenting fra Connect BAN, og på toppen av alt fikk vi særdeles god kompetanse inn i styret vårt.

Connect Springbrett har gitt selskapet mye verdi

– Vi har blitt mer spisset på budskapet som skal formidles og på hvem kundesegmentet er. Det ble stilt en rekke kritiske spørsmål i springbrettet, noe som er utrolig bra for videreutvikling av selskapet. Connect Springbrett har ikke minst gitt oss dyktige ressurspersoner. I ettertid har fire av deltakerene i panelet blitt med videre inn i styret, forteller CEO Dagfinn Edvardsen og Anders Daniel Brekke som er CIO i Really.

De mest nyttige tilbakemeldingene Really har tatt med seg videre

– Vi var ikke gode nok på «storytelling». Derfor var den mest nyttige tilbakemeldingen at vi måtte trene på kommunikasjon, hvordan få frem budskapet vårt og hvilken verdi tjenesten vår tilbyr. Her måtte vi være mer konkrete og presise slik at flere investorer skulle bli interesserte i å investere i Really. Dette førte til at vi klarte å hente inn mer ekstern kapital.

Investorer fra Connect BAN gikk høsten 2020 inn med kompetent kapital etter Connect springbrett.

Hva er deres anbefalinger til gründerselskaper som ønsker å delta i Connect Springbrett?

– Vær villig til å lytte og ta til deg tilbakemeldinger.

Dersom du går i forsvar kan det bli utfordrende. Læringskompetanse er en nødvendig faktor fordi du er nødt til å tilpasse deg og produktet ditt. Du bør derfor være villig til å gjøre justeringer. På den andre siden er det en viktig egenskap å kunne balansere når du skal være mottakelig for justeringer og ikke. I tillegg er det smart å engasjere seg i forkant av Connect Springbrett, og gjerne komme med innspill på hvem du ønsker i panelet.

 

 

Connect Springbrett® er 2,5 timer med skreddersydd rådgivning på en svært rask og effektiv måte. I springbrett møter gründer et panel av 6-8 ressurspersoner fra næringslivet. Connect Vest rekrutterer eksperter med kompetanse, erfaring og nettverk som bidrar til gode innspill og analyser rundt strategiske utfordringer i selskapet. Fyll ut skjemaet under dersom ditt selskap er interessert i å gjennomføre Connect Springbrett. I 2021 blir våre gründerspringbrett delfinansiert av Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge og Sparebanken Vest. Lese mer? Se her!