Meny

Nytt styre i Connect BAN

Det nye styret i Connect Business Angel Network (Connect BAN) møter høsten med optimisme. Connects investornettverk har fått mange nye investormedlemmer i løpet av pandemien. Nå ser foreningen på nye løsninger for å hente ut enda mer tidligfasekapital fra medlemmene.

– Pandemien satte oss litt tilbake, men vi kom kjapt opp med digitale møteplasser og har brukt tiden godt, sier Agathe Bøe Risa, styreleder i Connect BAN.

Samarbeid viktig for å lykkes

– Samarbeidet med resten av investormiljøet og med det offentlige er styrket, og Connect Business Angel Network og Connect Vest har sammen fått inn nye, viktige samarbeidspartnere. Når det nye styret nå skal legge strategien for å møte fremtiden, er det samarbeid på tvers av økosystemet og det grønne skiftet som står øverst på vår agenda,

Stor interesse for tidligfaseinvesteringer

Den siste tiden har vært preget av usikkerhet og tørke i hele investormiljøet. Selv om verdenssituasjonen gjør at investorer sitter på lommeboken, er det flere og flere som er nysgjerrige på tidligfaseinvesteringer. Connect BAN fikk rundt 20 nye investormedlemmer i løpet av pandemien.

– Det lover bra for fremtiden, sier Bøe Risa.


Styreleder i Connect Business Angel Network, Agathe Bøe Risa.

Ser på nye verktøy for å utløse mer kapital

– Vi ønsker å utløse mer kapital fremover, og ser nå på ulike løsninger for å hente ut enda mer kapital fra medlemmene våre, gjerne i samarbeid med andre miljøer og det offentlige, legger hun til.

Styrelederen i Connect BAN er optimistisk for fremtiden og gleder seg over at investornettverket går løs på høsten med et kompetent og godt sammensatt styre.

Et styre med god kompetansemiks

– Vi er klare for å gyve løs på utfordringene vi står overfor. Miksen av fartstid og erfaring med tidligfaseinvesteringer og ny giv fra nye styremedlemmer, er et godt utgangspunkt. Marianne Sundsbø og Marcus Andreas Olsen kommer inn i styret som et frisk pust og er relativt nye investormedlemmer som kan se på oss med nye øyne. De bringer også økonomi- og techkompetanse inn i styret, og viktig nettverk i investormiljøet nasjonalt, forteller Agathe Bøe Risa.

Styremedlemmer i Connect BAN 2022/23

  • Agathe Bøe Risa (styreleder)
  • Torbjørn Gjelsvik (nestleder)
  • Marianne Sundsbø
  • Marcus Andreas Olsen
  • Wenche Teigland (ikke til stede da bildet i saken ble tatt)
  • Jan Børge Sagmo (varamedlem)