Meny

Nytt lederteam for Connects investorer

Janicke Allers, Gudrun Jebsen og Marcus Andreas Olsen har tatt over lederskapet for Connect Business Angel Network (BAN) Vestland. Trioen har store ambisjoner om å løfte investornettverket til nye høyder og er et inspirerende tilfang til Connects team.

-Vår felles jobb er den samme som før – vi skal bringe de fremtidsrettede tidligfaseselskapene til den rette kapitalen og kompetansen. Alt med utgangspunkt i Vestland og et økosystem i god utvikling, sier Janicke Allers med et stort smil. Hun er ny Community Manager og godt i gang med jobben. 

 Jeg gleder meg til at vi skal bli enda bedre på samhandling og ikke minst synlighet. Vi har et stort nettverk i hele regionen og trenger å samle alle som vil investere i tidligfaseselskaper i nettverket. 

Ønsker i større grad å involvere investorene  

-Vi tester ut en ny ledermodell for BAN der vi ønsker å ha mer fokus på hva investorene våre har behov for, forteller Gøril Selvik, daglig leder i Connect Vest.  

Connect Vest har over tid fått jevnlige innspill fra våre investorer på hva som kan gjøres bedre, enklere, større og annerledes i englenettverket. Mange investorer ønsker å være mer involverte i sin egen medlemsorganisasjon, spesielt med tanke på arrangementer og utviklingsprosjekter. 

-Vi liker at investorene er engasjerte og ønsker å ta hensyn til deres synspunkter, derfor tester vi nå ut en modell med mer investorinvolvering i driften av Connect BAN, forteller Selvik. 

Trioen som nå har overtatt ledelsen er alle selv investorer i Connect BAN Vestland. Ut 2021 vil Janicke Allers som Community Manager bidra til å lande mange av innspillene som har kommet de siste årene. Gudrun Jebsen og Marcus Andreas Olsen skal i to-spann bidra med medlemsrekruttering og enda tettere dialog med medlemmene i investornettverket.   

Lunsj uten agenda 

Connect BAN-teamet er allerede i full fart og har fast arbeidsdag i Media City Bergen hver tirsdag. Har du lyst til å bidra med dine idéer eller ta en kaffe hos oss, er du hjertelig velkommen på besøk. Dersom smittevernhensyn tilsier at man ikke kan møtes fysisk, avtaler vi gjerne et digitalt møte med deg.

Første tirsdag i måneden arrangerer vi et nytt lavterskeltilbud som vi har kalt “lunsj uten agenda”. Her kan du møte hele Connect-teamet i restauranten på MCB kl 12.00. Det er god plass i restauranten til å holde minst 1-meters avstand. Vi sparker i gang den første lunsjen med å spandere rundstykker 2. februar.