Meny

Connect Vest jakter nye hoder

Connect Vest skal vokse videre. Vi trenger nye skarpe hoder til til teamet som skal ta organisasjonen videre i den spennende utviklingen som er påbegynt.

Hege Elvestad slutter som daglig leder i Connect Vest og går fra 1.1.2020 over til Trigger AS. I tillegg skal forretningsutvikler Anita Mannes ha et års permisjon for å jobbe i USA fra sommeren 2020. 

– Vi mister dessverre to av våre fremoverlente ressurser samtidig som vi ser at etterspørselen etter våre tjenester øker. Det er viktig at vi nå styrker Connect-teamet på en måte som gjør at vi kan fortsette den gode utviklingen vi har hatt de siste årene, sier fungerende styreleder Torstein Skage.

Finn-annonsen

Har bygget opp investornettverk

Connect Vest har hatt en positiv utvikling over mange år med sterk medlemsvekst og nye tjenester. Særlig siden 2015 har organisasjonen satset djervt på å bidra til utvikling av innovasjonsmiljøet på Vestlandet. Connect-teamet med Ståle Stormark og Dag Sindre Idsal i spissen har bygd opp investornettverkene Connect Business Angel Network Bergen og Connect Business Angel Network Rogaland med til sammen rundt 80 medlemmer, 30 lovende gründerselskaper i porteføljen og en samlet investering på rundt 58 millioner kroner. Organisasjonen jobber nå med å knytte til seg investorer fra Sogn og Fjordane.

Tjenester til etablert næringsliv

Connect Vest har de siste årene også bygget opp flere tilbud til etablerte bedrifter på Vestlandet gjennom ulike vekst- og omstillingsprogrammer. Det har skjedd i tett samarbeid med Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune, Sandnes kommune og Eigersund kommune. Nå videreutvikler Connect-teamet, med Mona Biering og Anita Mannes i førersetet, tilbudet til etablerte bedrifter med helt nye tjenester.

Det skjer mye spennende i Connect nå, og styret ønsker en fortsatt satsing på den strategien vi har lagt opp sammen med de ansatte. Connect skal vokse videre med tilbud til både gründere og etablert næringsliv.

Torstein Skage, fungerende styreleder

Skal utvikle kommersielle tjenester

Styret har allerede startet prosessen med å finne ny daglig leder og er på jakt etter gode kandidater som kan bidra til å løfte organisasjonen enda et hakk. Connect Vest er finansiert via offentlige midler, medlemsinntekter og prosjektmidler. Den økonomiske situasjonen er derfor ofte uforutsigbar fra år til år. Som en del av strategien som er lagt for organisasjonen skal det  utvikles nye kommersielle tjenester parallelt med det eksisterende tilbudet for at driften skal bli mer forutsigbar i framtiden. Dette arbeidet er i full gang.

– Vi ser etter personer som kan utvikle Connect videre. Kjennskap til innovasjonsmiljøet, virkemiddelapparatet og investormiljøet er en fordel. Kommersialisering av tilbudet og videreutvikling av nettverket vil også være viktig. Vi vil lyse ut stillingen som daglig leder om kort tid, sier Skage.

Styret i Connect Vest er åpne for innspill til gode kandidater som kan bidra i den videre utviklingen av organisasjonen. Ta gjerne kontakt med Trond Herland i Nordcap på e-post: trond.herland@nordcap.no