Meny

Verden i endring – Connect er med

Fjoråret ble et interessant og viktig år for oss og mange av selskapene vi jobber med.

1. mars overtok Connect Vest som nasjonal mentorkobler for Innovasjon Norge. Vi har kommet godt i gang med «mentorfabrikken» vår. Vi har digitalisert og effektivisert, matchet og koblet de beste mentorene med de beste gründerne. Det hadde vi ikke fått til uten gode samarbeidspartnere i regionene, som f.eks. Connect Midt og Connect Sør.

Digitale Connect Springbrett

Vi har fått dreisen på digitale Connect Springbrett og mener de funker nesten like bra som fysiske Springbrett. Fullt fokus på selskapenes strategiske utfordring, men litt mer krevende å få til nettverksbygging – som også er veldig viktig for oss. 

Voisey solgt til Snapchat

Til tross for få fysiske møteplasser ble det gjennomført flere emisjoner i Connect BAN, både i Vestland og Rogaland. Helt på tampen av året kunne pressen melde om en gøyal exit for et av porteføljeselskapene våre, nemlig SnapChats oppkjøp av Voisey. Vestlandsselskapet og investorene har fått munnkurv. De har imidlertid avslørt at kjemien stemte 110% mellom partene, og det betyr vel at vi kan glede oss til et fruktbart samarbeid. 

Nytt dreamteam i Connect BAN

Nytt på nyåret er vårt nye BAN Management dreamteam. Snakk om luksus – tre ivrige smartinger som brenner for å skaffe nye investorer, finne de aller beste gründerne og skape gode møteplasser for alle. Nå starter vi dessuten straks opp Connect BAN avdeling Sogn& Fjordane, og gleder oss til å få enda flere investorer med på laget. 

Partnersamarbeid

Våre langsiktige støttespillere er fortsatt med, og har gitt oss fornyet tillit: PWC, Bergen Kommune, Vestland Fylkeskommune og HVL, for å nevne noen. Vi gleder oss også til å jobbe med vår nye partner Thommessen.  

Lei digitale møter?

Er du lei av å sitte musestille i digitale møter, dag ut og dag inn? Det er vi også, og ikke minst savner vi å skape gode møteplasser. Derfor tester vi ut to ting.  

  • Første tirsdag i måneden kl 12 møtes de som har lyst til uformell lunsj i restauranten på MCB. Der er det 5 meter under taket og lett minst 2 meter mellom alle plassene. 
  • Vi kommer til å arrangere et fysisk utemøte om ikke lenge der vi går i grupper med innlagte poster- nesten som et rebusløp. Med maske og avstand ønsker vi å skape gode møteplasser som før.
  • Følg oss på Facebook og LinkedIN