I Stock 1161246760 v2
Loading...

Connect Springbrett for Dialead Coach

Dårlig ledelse og relasjonsutfordringer koster årlig 45 milliarder kroner og globalt 10% av BNP. Dialead Coach skal bli de første i verden til å bruke maskinlæring og kunstig intelligens til å gjøre folk psykologisk trygge, både på jobb og hjemme.

Arrangør: Connect Vest

Mennesker får for lite kjærlighet og er for lite vennlige med seg selv og andre. Det skaper utrygge ledere og organisasjoner. Basert på Dialead sin databank får arbeidsgivere analyser og bedriftshelsetjenesten blir enklere. Dermed trenger en ikke kostbare kartleggingsprosjekter på arbeidsmiljøet.

Psykologisk trygghet ved hjelp av gamification

Psykologisk trygghet er fersk vare. Dialead jobber med å gi mennesker psykologisk trygghet ved hjelp av bærekraftige og lett tilgjengelige programvareløsninger for å møte disse utfordringene. Bevisstgjøring og trening i psykologisk trygghet skal blant annet skje gjennom gamification.

Dialead Coach skaper psykologisk trygghet

Pilotkunder og sterkt team

Dialead har med seg Helse Førde, Volvat, Ulvik Herad og Mattilsynet som pilotkunder. 

I tillegg har selskapet bygget et sterkt advisory board, som består av Louise Dedichen Nato, Chris Hovde Telia, Werner Christe og Stein Eggan. Kari Bech Moen, tidligere HR-direktør i DNB, er deres mentor, og styreleder i selskapet er Hanne Refsholt, tidligere konsernleder i Tine Meierier. Haakon Engen, forsker og major ved Forsvarets institutt for militærpsykiatri og stressmestring, bygger innholdet sammen med gründer. 

Kunder og prismodell

Kundene er både offentlige og private aktører. Dialead Coach vil bli tilgjengeleg for folk flest når alle moduler er på plass. Første modul blir klar vinteren 2023. Prismodellen baserer seg på lisenser i tillegg en tilknytningsavgift. Dialead skal selge via digital markedsføring og markedsføring gjennom pilotkundene.

Kompetanse i Connect Springbrett

Dialead trenger innspill på vekststrategi, samt å finne kompetente investorer som vil bli med på reisen. Selskapet ønsker kompetent kapital.

  • Kapitalstrategi
  • Gotomarked strategi
  • Internasjonalisering
  • Verdiskapende styrearbeid

Registrer påmelding

Connect Springbrett for Dialead Coach

Nytt og nyttig

Vis alle innlegg →

Våre samarbeidspartnere