Meny

Lunsj uten agenda – mars

Interessert i tidligfaseinvesteringer? Kom og spis lunsj med Connect-teamet i restauranten i Media City Bergen. Vi håper å se deg der!

  • Sted: MCB, restauranten
  • Tid: 2. mars kl. 12:00
  • Arrangør: Connect Vest

Tirsdag 2. mars er det igjen klart for «lunsj uten agenda» – et lavterskeltilbud som vi arrangerer første tirsdag i hver måned. Her kan du møte hele Connect-teamet i restauranten på MCB kl 12.00. Det er god plass i restauranten til å holde minst 1-meters avstand. Dette er et tilbud til våre investorer og til deg som er nysgjerrig på å investere i tidligfase.

VELKOMMEN!

 

Hva er Connect BAN?

Connect BAN (Business Angel Network) er et nettverk av engleinvestorer som investerer egen formue i gründerselskaper i oppstartsfasen. Våre 60 investorer representerer sammen en betydelig bank av kapital, kompetanse og erfaring. Connects investorer tar alltid en styreplass i selskapene de investerer i og bidrar med kompetanse og nettverk for at selskapene skal oppnå suksess. Derfor kaller vi det kompetent kapital. Casene som presenteres for investorene kvalitetssikres av Connect Vest gjennom Connect Springbrett®