Meny

Vellykket notering på Euronext Growth – hvordan?

2020 og 2021 har vært preget av høy aktivitet i kapitalmarkedene og rekordmange noteringer på Euronext Growth. Bergen Carbon Solutions er en av de. Hvordan lykkes med livet på børs?

  • Sted: Media City Bergen, 1. etasje
  • Tid: 2. september kl. 08:15-09:45, frokost fra 08:00
  • Arrangør: Connect Vest og Thommessen.

2020 og 2021 har vært preget av høy aktivitet i kapitalmarkedene, rekordmange noteringer på Euronext Growth og mange som også søkte seg til hovedlisten på Oslo Børs. Også utenfor kapitalmarkedene er oppkjøpsaktiviteten rekordhøy.

For mange av selskapene på Vestlandet er videre vekst og finansiering over børs en attraktiv mulighet. Det er også mange som vurderer strategiske muligheter og transaksjoner som en måte å enten gjøre exit på eller å vokse hurtig.

Thommessen, Norges største advokatkontor på transaksjoner, deler sine erfaringer på dette frokostmøtet. Jan Brudvik og Thomas Abrahamsen gir en oppsummering av sine observasjoner i kapital- og transaksjonsmarkedet for første halvår 2021, og tar pulsen på markedet pr tidlig høst 2021. De vil også diskutere hvilke vurderinger som bør gjøres før man søker en notering (hvilke strategiske alternativer har eierne), hva de ser på som suksessfaktorer for en vellykket notering og livet på børsen i etterkant av en notering.


Jan Brudvik (Thommessen), Thomas Abrahamsen (Thommessen), Jan Børge Sagmo (Bergen Carbon Solutions)

 

Fra selskapet så dagens lys og ble etablert etter en vellykket prisvinnende bacheloroppgave i 2016, ble Bergen Carbon Solutions børsnotert april 2021.  Rett etter noteringen på Euronext Growth i april i år ble selskapet verdsatt til over milliarden og får stadig henvendelser fra aktører i hele verden som vil samarbeide. Jan Børge Sagmo, CEO og gründer gir oss et innblikk i opp-og nedturer.

 

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med vår partner: