Meny

Connect Vekst i Bergen

Sammen med Bergen kommune ønsker vi å bidra til flere arbeidsplasser og et levende sentrum. Høstens vekstprogram er derfor for små og mellomstore bedrifter innen restaurant- og handelsbransjen.

Meld deg på
 • Sted: Høyskolen Kristiania
 • Samlinger:
  23. okt kl 8.30-12.30
  30. okt kl 8.30-12.30
 • Arrangør: Connect Vest

Connect Vekst er et vekstprogram støttet av Bergen Kommune med formål om å skape vekst i handels-SMBer i Bergen. Programmet er skreddersydd for restauranter, hoteller, butikker, turisme og andre i handelsnæringen som skaper liv i Bergen sentrum.

Vi skaper arbeidsplasser

Siden 2017 har 150 Bergens-bedrifter vært gjennom programmet. Vi har sammen skapt nye arbeidsplasser, nye strategier, nye forretningsområder, nye samarbeid og bidratt til nye styrer. 25 bedrifter blir valgt ut til å være med på 3 fagsamlinger. Vi anbefaler flere fra samme bedrift til å delta i programmet. Innholdet vil være matnyttig – en kombinasjon av å lære nye metodikker, høre fra andre som har klart å vokse og møte med gründerbedrifter med nye forretningsmodeller.

Programmet er gratis.

Kritierier: At dere er i serviceindustrien i Bergen, har eksistert minimum 5 år, har minimum 8 mill i oms, og at dere ønsker vekst.

Datoer og program

 • 02. Okt, 8:30-12: Smart Forretningsutvikling: Lean forretningsutvikling: hva er dine
  verdier, får du verdiene frem til kunden?
 • 23.Okt, 8:30-12: Digitalisering: Hvordan kan teknologi gi gevinst?
 • 30. Okt, 8:30-12: Fremtidens bedrifter, nye forretningsmodeller og nytt styre for vekst

I tillegg til samlingene vil det være mulig å få individuell hjelp til videre vekst gjennom Connect sitt næringslivs-nettverk og/eller av studenter på Høyskolen Kristiania.Den gode nyheten er at dette er helt gratis for deg, med støtte fra Bergen Kommune, SpareBank 1 SR-Bank, Høyskolen Kristiania og KPMG.

Bedriftene som blir plukket ut til å delta i vekstprogrammet, vil få tilsendt agenda for samlingene.

Sammen er vi samfunnsbyggere!

Kontakt Anita Mannes i Connect om du lurer på noe: anita@connectvest.no/91722005.

I samarbeid med: