Meny

Connect Vekst i Stavanger

Hvordan kan du skape vekst i din bedrift? Sammen med Stavanger kommune, EY, Miles og Advokatfirmaet Legal ønsker vi å bidra til flere arbeidsplasser. Meld deg på gratis frokostseminar.

Meld deg på

 

 • Frokostseminar: 1. oktober kl 9.00-12.00
 • Sted: EY, Vassbotnen 11

For de som skal delta på Connect Vekst:

 • Fagsamlinger:
  15. okt kl 9.00-16.00
  22. okt kl 9.00-16.00
  29. okt kl 9.00-16.00
 • Sted:
 • Innovasjonspark Stavanger, Måltidets hus, Richard Johnsensgate 4
 • Arrangør: Connect

 

For de som skal delta på Connect Vekst:

Ønsker du faglig påfyll og økt kompetanse? Vekst og nye arbeidsplasser?  Vi gjentar suksessen for tredje år på rad. I samarbeid med Stavanger kommune skal vi i år gjennomføre et program for SMB-segmentet med hovedfokus på miljøer i og rundt blå og grønn sektor, samt teknologibedrifter, etablerte klynger og andre miljøer som arbeider med skalering og vekst.

Vi starter med et gratis frokostseminar.

De som ønsker å dykke dypere inn i temaer som kan styrke evnen til vekst og konkurransekraft, kan i tillegg melde sin interesse for å delta i kompetanseprogrammet Connect Vekst.  Tilbudet er kostnadsfritt og rettet mot små og mellomstore bedrifter med forretningsadresse i Stavanger kommune, samt Finnøy- og Rennesøy kommune.

Agenda for frokostseminaret

Sjur Svaboe, styreleder i Biolink Group:
«Seriegründer med målrettet vekst»

Fra dataekspert og etablering av software-selskaper, via satsing på bioteknologi og folkehelse, til satsing innen global oppvarming. Svaboes gründer-satsinger har skapt flere tusen arbeidsplasser og milliardverdier. Med masse energi, smittende entusiasme og gode humør, gir Sjur oss et underholdende og unikt innblikk i sin spennende reise som seriegründer.

 

Kyrre M. Knudsen, Sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank:
«Hvordan er framtidsutsiktene – og hvor kommer veksten?»

Konjunkturbarometer til SR-Bank som har fått stadig økende omtale og oppmerksomhet. Kyrre M. Knudsen er sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank, med sin lune humor og innsiktsfulle tilnærming, gir han oss et spennende og interessant innblikk i regionens framtidsutsikter.

 

Du møter også:

Kjell Gunnar Pettersen, Rådgiver i Stavanger kommune

Arve Grude, Senior Manager i EY: «EY’s perspektiv på vekst»

Ida Jaarvik Hetland, Innovasjonsrådgiver i Innovasjon Norge Rogaland: «Markeds- og produktutvikling – kan Innovasjon Norge redusere risikoen?»

Thomas Bærheim, CEO i Miles: «Tenk digitalt fra kunde nummer én»

Niels-Christian Schelver Petersen, Partner i Legal: «Risiko»

Vi starter med frokost og mingling fra kl. 08:30.

 

De store trendene treffer alle

Vi vet at store trender som digitalisering, nye forretningsmodeller og det grønne skiftet vil treffe alle bedrifter. Ingen kan løpe fra endringer som automatisering av produksjon, modernisering av arbeidsprosesser, behov for å fornye forretningsmodeller og skape ny kundeflate.

Connect Vekst skal bidra til vekst, og i tillegg gi et innblikk i hvordan ledelsen i små og mellomstore bedrifter kan forholde seg til endringene som skjer i markedet og næringslivet i en globalisert og digital verden. Kompetanseprogrammet består bl.a. av fagsamlinger over tre hele dager og gjennomføres hos EY og Innovasjonspark Stavanger hhv. 15., 22. og 29 oktober.

 

Vekstprogrammet styrker konkurransekraften

Fagsamlingene i Connect Vekst tar utgangspunkt i et patentert verktøy for å vurdere hele bredden i et selskaps evne og styrke til vekst og konkurransekraft. Følgende er emner som typisk vil bli tatt opp i fagsamlingene:

 • Øke verdien av kundebasen
 • Skape et team som presterer optimalt og en god kultur
 • Utnytte de mulighetene som skapes gjennom digital teknologi
 • Gjøre driften mest mulig effektiv
 • Utvikle en grunnleggende strategi for vekst og bygge en økonomifunksjon med høy kvalitet
 • Få i stand sterke strategiske allianser og samarbeidsforhold
 • Etablere ledende risikostyring

I samarbeid med: