Meny

Connect Springbrett® for Retrams

Retrams tar 30 års erfaring med verktøyskap inn i den digitale verden. Selskapet skal være i førersetet for smart digital oppbevaring av verktøy, utstyr og kjemikalier.

Meld deg på
  • Sted: DNB Solheimsviken, Solheimsveien 7C
  • Tid: Tors 21. nov kl 13:00-15:30
  • Arrangør: Connect Vest
Virksomhetsbeskrivelse

Retrams er en «spin off» fra Vestnes Land As, som i 30 har levert verktøyskap. Det nye selskapet er spesialister på å utvikle og selge digital teknologi og har høy kompetanse innen lager og logistikkløsninger.

Basert på lean tankesett og praksis har selskapet utviklet et nytt konsept som heter Safe Control Cabinet. Konseptet er allerede i business og driftes på abonnement. Safe Control Cabinet er skreddersydd og produsert i Norge etter kundenes behov for lagerløsninger. Systemet vil gi full kontroll på bruk, brukere og innhold til enhver tid.

Det er inngått samarbeidsavtale med Ahlsell As som distributør mot industrimarkedet.

Selskapets kunder i dag

Ahlsell, Equinor og PGS (Fjordbase). I første omgang satses det på leveranser mot det Skandinaviske markedet, noe vi tror Ahlsell kan være en nøkkel til å nå.

Kundesegmenter: Industri både onshore og offshore, helsevesenet og Forsvaret.

Kapitalbehov

Selskapet trenger kapital til videre utvikling, og ønsker investorer med kompetanse innenfor økonomi, industri, helse og Forsvaret samt digitalisering, produktutvikling og lansering i Skandinavia.

Totalt har selskapet behov for ca NOK 5.000.000.- i kapitaltilførsel. Dette skal benyttes til raskest mulig vekst videre mot industri og ny satsing mot helsevesenet og Forsvaret.

Forventninger til Springbrett

Selskapet ønsker tilbakemeldinger på vekststrategi og investorpresentasjon. 

Ønskede kvalifikasjoner til ressurspersoner
  • Investor/finansiering/corp. finance
  • Produktutvikling
  • Markedsføring