Meny

Connect koronakrisehjelp: Ledelse og selvledelse i endring (tirsdagssamlingen)

En digital samling om ledelse i endring. Samlingen gjennomføres på oppdrag fra Bergen kommune og i samarbeid med Trond Haukedal. Kostnadsfritt for SMB i koronakrise.

Meld deg på
  • Sted: Teams
  • Tid: 26. mai kl. 09:00-11:00
  • Arrangør: Connect Vest og Bergen Kommune

På oppdrag fra Bergen kommune gir Connect Vest nå kostnadsfri krisehjelp til små og mellomstore bedrifter. De neste ukene gjennomfører vi en rekke digitale samlinger der bedrifter får konkrete råd fra eksperter hos våre samarbeidspartnere. Temaene for samlingene baserer seg på næringslivets egne tilbakemeldinger om hva som er de mest kritiske utfordringene nå.

Det blir lagt opp til å stille spørsmål underveis og til å dele erfaringer.

For å kunne gi konkret og målrettet bistand har vi kun plass til 10 bedrifter på hver samling. Krav: Omsetning på minimum 10 millioner kroner. Fyll ut skjema nederst på siden. Tilbakemelding fra oss kommer raskt.

 


Interaktiv samling hvor vi snakker om ledelse i endring.

  • Hvordan det har vært å styre 650 mennesker på hjemmekontor under koronapandemien.
  • Tanker om fremtidens ledelse.

Jannicke Hilland, Konsernsjef BKK

 

  • Koronatiden har snudd verden på hodet. De ytre trygghetskildene er borte, fremtiden er spennende – men uforutsigbar og utfordrende.
  • Vi forstår at vi må hente den nye tryggheten mer i oss selv og i måten vi leder oss selv på.


Psykolog og forfatter Trond Edvard Haukedal
 forteller oss hva dette er, hvorfor vi må fokusere på dette og hva vi kan gjøre….!

– vi trenger alle et push nå.

 

Om Jannicke Hilland

Jannicke har siden 2015 har vært konsernsjef i BKK. Hun var direktør for konsernsikkerhet og sikring i Statoil i perioden 2010–2015. I alt var hun 17 år i oljebransjen før hun tiltrådte stillingen i BKK. Hun har sivilingeniørutdannelse fra University of Manchester og har en doktorgrad i fysikk fra UIB. Hun har også studert strategisk ledelse ved NHH.

 

Om Trond Edvard Haukedal

Psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Edvard Haukedal er 62 år. I tillegg til over 34 års erfaring som klinisk psykolog har han også 10 års ledererfaring som senterleder i to kjøpesentre i Bergen og som annonsesjef i Bergens Tidende. Han har i over 25 år reist land og strand rundt for å formidle ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. Han fikk hedersprisen i 2011; den mest prestisjefylte prisen som gis til foredragsholdere i Norge. I 2009 skrev han ”Solstråleboken” som har solgt over 40.000 eksemplarer og er Norges ledende bok i positiv psykologi. I 2014 gav han ut «Boken om høysensitivitet» i Norge og i 2015 kom den ut i Danmark. Tronds varemerke er kombinasjonen av faglig tyngde og en humoristisk og konkret fortellerstil gjerne betegnet som «storytelling», kombinert med mengder av positiv energi

Takk til Bergen kommune og våre gode samarbeidspartnere som stiller med sin spisskompetanse.
Sammen er vi samfunnsbyggere!